MIT campus

More
14 years 9 months ago #712 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Nem hiszem, hogy lesz lebaszás, ha a ragadványnév indokolt. Szerinted lesz?

- ÉS ne feledd más valakinek a jellemét ismerni, más felismerni. Nem hittem volna, hogy Jeff ne ismerné fel ki is támadt rá. Az infrahangot pedig hamar lekapcsoljuk

- Azt pedig nem tudom mit néztél utána a múltamnak, azt pedig f?leg, hogy mit találtál... Lesznek még érdekes részletek.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #713 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"A múltadat békén hagytam. Csak annak néztem utána aminek személyes találkozás útján utána lehet. Most pedig engedelmeddel..." a professzor felé fordul "ebgedelmével távoznék. Szeretek egyedül szenvedni..." Keisinger erre int, hogy Weldon elmehet. "Akkor viszont látásra pár nap múlva..." mondja, majd kissé bizonytalanul föláll, az asztal lapjában kapaszkodva meg és eltántorog.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #714 by TheElf
Akkor irány haza. Lesz még ott is dolgom, f?leg ha utána kell nézni a harvard kérdésnek. A tervem a "térfigyel? kamerák" adatainak a lekérése...

More
14 years 9 months ago #715 by Nyarlathotep
Gyorsan hazaszaladsz, hogy megnézd, hogy a f? nyomozati forrás és legnagyobb segítség és emellett jelenleg a számodra legkedvesebb személy ébren van-e, de amikor az ajtó el?tt ellenállhatatlan er?falba ütközöl, ami a szemben lév? falnak taszít és odaszegez, biztos leszel abban, hogy még nincs. Egy perc sem telik el, Crystal megjelenéséig.

-"Hú! Azt hittem valaki más... Bocs. Tonashir! Ereszd el!" mondja, mire a téged fogva tartó er? teljesen megsz?nik. "Lexi mindjárt összekapja magát. Azt mondta, beszélni akar veled."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #716 by TheElf
- Értem, de mindenképpen végig kell gondolni, hogy kell-e a ház védelmére valamilyen paraállat? Szerinted?

More
14 years 9 months ago #717 by Nyarlathotep
-"Paraállat? Hát, gondoltam én egy pár szalamandrára, meg ilyesmire, de Trish-ék sikítófrászt kapnának t?lük. Én már próbáltam emlegetni a dolgot, de inkább nem er?ltettem. Tekintettel kell lenni rájuk is..."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.226 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.